Kålchips med Jalapeños
Ingredienser
- 1pose frisk grønkål, skyllet og ribbet.
- -------
- 60 g. solsikkekerner
- 60 g. græskarkerner
- 1 spsk. citronsaft
- 8 g. lys miso
- 1 spsk. æblecidereddike
- 2 tsk. hvidløgspulver
- 2 tsk. løgpulver
- 10 g. Green Jalapeños
- 3 spsk. oliven olie
- 2 tsk. tamari
- Evt. ½ spsk. b-bærflager (inaktive gærflager, som smager af ost og købes i helsekostforretninger)
- Ca. 1,5 dl. usødet plantemælk
Fremgansmåde
- Blend det hele godt sammen, undtagen grønkål.
- Kom saucen i en stor skål, sammen med de rene og ribbede grønkål.
- Masser nu saucen godt ind i kålen, så der kommer et fint lag sauce rundt på både over- og underside af kål-bladene.
- Dehydrer kålen i ca. 20 timer. Vend bladende efter ca. 10 timer.
- Har du ikke en dehydrator, kan du bage kålchipsene i en alm. ovn på nederste ribbe ved ca. 100 grader i ca. 30 min.