Kålchips med Jalapeños


Kålchips med Jalapeños
 
Ingredienser
  • 1pose frisk grønkål, skyllet og ribbet.
  • -------
  • 60 g. solsikkekerner
  • 60 g. græskarkerner
  • 1 spsk. citronsaft
  • 8 g. lys miso
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 2 tsk. hvidløgspulver
  • 2 tsk. løgpulver
  • 10 g. Green Jalapeños
  • 3 spsk. oliven olie
  • 2 tsk. tamari
  • Evt. ½ spsk. b-bærflager (inaktive gærflager, som smager af ost og købes i helsekostforretninger)
  • Ca. 1,5 dl. usødet plantemælk
Fremgansmåde
  1. Blend det hele godt sammen, undtagen grønkål.
  2. Kom saucen i en stor skål, sammen med de rene og ribbede grønkål.
  3. Masser nu saucen godt ind i kålen, så der kommer et fint lag sauce rundt på både over- og underside af kål-bladene.
  4. Dehydrer kålen i ca. 20 timer. Vend bladende efter ca. 10 timer.
  5. Har du ikke en dehydrator, kan du bage kålchipsene i en alm. ovn på nederste ribbe ved ca. 100 grader i ca. 30 min.