Chia-grød


 
Ingredienser
  • 3 spsk. chiafrø
  • ½ dl. vand eller plantemælk
  • ——-
  • 1 scoop proteinpulver fx. Third Wave Nutrition Vanilje eller Berry
  • 2 spsk. super foods fx. En blanding fra Superfruit “Organic Greens” Find den ved at kopier dette link: https://www.helsam.dk/mad-og-drikke/bagning-mel-gryn-og-korn/klid-pulver-og-rasp/organic-greens-pulver-oe-superfruit?id=12254
  • En smule havsalt af god kvalitet
  • 1 spsk. olivenolie af god kvalitet
  • Ca. 2 dl. plantemælk
Fremgansmåde
  1. Rør først chiafrø og den ½ dl. væske sammen. Der går ca. ½ min. inden de to ingredienser bliver kombineret. Rør i blanding en gang imellem, de næste par min. så chiafrø og vand samles og bliver til "Chia-æg"
  2. Rør resten af ingredienserne sammen med chia-”æggene”. Kom ikke alt væsken ved med det samme, men lidt efter lidt, så du finder den rette konsistens til netop dig.