Ingredienser
Dej:
- 50 g paranødder
- 50 g mandler
- 25 g. græskarkerner
- 25 g. Solsikkekerner
- 20 g hampefrø, afskallet
- ¼ tsk salt
- 25 g revet kokos
- 18 g. xylitol (pulveriseret) eller ca. 8-10 dråber stevia toffee
- 2 tsk. vaniljepulver, IKKE sukker
- 20 g kokosolie
- 50 g. plantemælk
- 1 tsk. tamari
- *
Iceing:
- 10 g kakao
- 60 g avocado
- 15 g kokosolie
- 10 g kokosmælk, fra dåse
- 1 spsk. maca
- 1 tsk vaniljepulver
- 6-8 dråber stevia toffee eller 1 spsk. pulveriseret xylitol
- ¼ tsk salt eller tamari
- *
Topping:
- Farvet kokos, hampefrø, bipollen mm.
Fremgansmåde
Dej:
- Kør alt undtagen stevia, mælk og olie, i foodprocessoren til det begynder at ligne dej.
- Kom nu olie, mælk og stevia i og kør til alt er en ensartet dej.
- Form til 6 donuts. Du. Kan også forme kuler og komme dem i muffinsforme
- Stil i køleskabet mens du laver topping.
- *
Iceing:
- Alt køres godt i mini-foodprocessor eller mosses sammen med en gaffel.
- Fordel over de kolde donuts.
- Opbevar på køl.
- *
Topping:
- Farvet kokos, hampefrø, bipollen mm.