Donuts


 
Ingredienser
Dej:
  • 50 g paranødder
  • 50 g mandler
  • 25 g. græskarkerner
  • 25 g. Solsikkekerner
  • 20 g hampefrø, afskallet
  • ¼ tsk salt
  • 25 g revet kokos
  • 18 g. xylitol (pulveriseret) eller ca. 8-10 dråber stevia toffee
  • 2 tsk. vaniljepulver, IKKE sukker
  • 20 g kokosolie
  • 50 g. plantemælk
  • 1 tsk. tamari
  • *
Iceing:
  • 10 g kakao
  • 60 g avocado
  • 15 g kokosolie
  • 10 g kokosmælk, fra dåse
  • 1 spsk. maca
  • 1 tsk vaniljepulver
  • 6-8 dråber stevia toffee eller 1 spsk. pulveriseret xylitol
  • ¼ tsk salt eller tamari
  • *
Topping:
  • Farvet kokos, hampefrø, bipollen mm.
Fremgansmåde
Dej:
  1. Kør alt undtagen stevia, mælk og olie, i foodprocessoren til det begynder at ligne dej.
  2. Kom nu olie, mælk og stevia i og kør til alt er en ensartet dej.
  3. Form til 6 donuts. Du. Kan også forme kuler og komme dem i muffinsforme
  4. Stil i køleskabet mens du laver topping.
  5. *
Iceing:
  1. Alt køres godt i mini-foodprocessor eller mosses sammen med en gaffel.
  2. Fordel over de kolde donuts.
  3. Opbevar på køl.
  4. *
Topping:
  1. Farvet kokos, hampefrø, bipollen mm.