Proteinbars med Chokoladetopping
Ingredienser
Proteinbars:
- 150 g. lyse sesamfrø, kørt til mel
- ½ tsk. havsalt af god kvalitet
- 25 g. proteinpulver fra Third Wave Nutrition med vaniljesmag
- 5 g. husk
- 2 spsk. mesquite pulver
- 10 g. olivenolie eller kokosolie (bruger du oliven olie, vil kagen naturligt være lidt blødere at have med at gøre, hvor kokosolien gør den mere hård, også at skære ud)
- Gerne 1 spsk. He Shou Wu, 14 Mushroom Blend fra Raw Living eller Chaga pulver
- Ca. 1 dl. plantemælk
Chokoladetopping:
- 60 g. kakaopasta
- 5 g. kokosolie eller olivenolie
- 2 tsk. vaniljepulver
- Lidt havsalt
- 10 g. xylitol eller et par dråber Stevie af god kvalitet, Jeg bruger Omica Organics
- Evt:
- 3 kapsler Blue Majik
- 3 kapsler Magu´s Secret
- 3 kapsler Pearl
- 3 kapsler astragalus
- 1 kapsel Pure Radiance
- Eller dit eget valg af super foods
Fremgansmåde
Proteinbars:
- Rør det hele godt sammen til en fast dej. Pres nu dejen ud i en lille form, som du har foret med film.
- Stil på køl, mens du laver chokoladen.
Chokoladetopping:
- Smelt kakaopastaen ved max 42 grader, evt i din dehydrator eller over vandbad.
- Rør de resterende ingredienser i og bland det hele godt sammen. Varm chokoladen igennem og fordel den over proteinbarene.
- Opbevar på køl i op til 5 dage, eller i fryseren.