Proteinbars med Chokoladetopping


Proteinbars med Chokoladetopping
 
Ingredienser
Proteinbars:
  • 150 g. lyse sesamfrø, kørt til mel
  • ½ tsk. havsalt af god kvalitet
  • 25 g. proteinpulver fra Third Wave Nutrition med vaniljesmag
  • 5 g. husk
  • 2 spsk. mesquite pulver
  • 10 g. olivenolie eller kokosolie (bruger du oliven olie, vil kagen naturligt være lidt blødere at have med at gøre, hvor kokosolien gør den mere hård, også at skære ud)
  • Gerne 1 spsk. He Shou Wu, 14 Mushroom Blend fra Raw Living eller Chaga pulver
  • Ca. 1 dl. plantemælk
Chokoladetopping:
  • 60 g. kakaopasta
  • 5 g. kokosolie eller olivenolie
  • 2 tsk. vaniljepulver
  • Lidt havsalt
  • 10 g. xylitol eller et par dråber Stevie af god kvalitet, Jeg bruger Omica Organics
  • Evt:
  • 3 kapsler Blue Majik
  • 3 kapsler Magu´s Secret
  • 3 kapsler Pearl
  • 3 kapsler astragalus
  • 1 kapsel Pure Radiance
  • Eller dit eget valg af super foods
Fremgansmåde
Proteinbars:
  1. Rør det hele godt sammen til en fast dej. Pres nu dejen ud i en lille form, som du har foret med film.
  2. Stil på køl, mens du laver chokoladen.
Chokoladetopping:
  1. Smelt kakaopastaen ved max 42 grader, evt i din dehydrator eller over vandbad.
  2. Rør de resterende ingredienser i og bland det hele godt sammen. Varm chokoladen igennem og fordel den over proteinbarene.
  3. Opbevar på køl i op til 5 dage, eller i fryseren.