Ingredienser
- 30 g. chiafrø, kørt til mel og sat i blød med ca. 3 spsk vand
- 40 g. quinoa flager, kørt til mel
- 40 g. proteinpulver med vaniljesmag fra Third Wave Nutrition
- 30 g. kakaopulver
- 200 g. moden plantain / madbanan, moset godt ud.
- Lidt havsalt af god kvalitet
- Ca. 2 dl.plantemælk
- *Is:
- 1 dåse kokosmælk (jeg bruger Irma´s Øko) skal være på køl nogle timer.
- 100 g. frosne hindbær
- 3 spsk. proteinpulver med vaniljesmag fra Third Wave Nutrition
Fremgansmåde
- Rør alle ingredienserne godt sammen og lad dejen trække ca. 15 min.
- Varm en stegepande op og fordel lidt kokosolie herpå. Sæt den let flydende dej på panden og bred dem let ud til ca. 1 cm. tykkelse. Vend når de er sprøde på den første side.
- Kan også laves i et vaffeljern, hvis du er den heldige ejer af dette.
- * Vil du gerne undgå opvarmningen fra stegepanden, kan du brede dejen ud på slip-let-papir til dehydratoeren og dehydrere pandekagerne i ca. 12 timer, inden ud vender dem om på flet-papir og dehydrere færdigt i ca. 6 timer.
- Is:
- Tag kokosmælken ud fra køleskabet og skrab det tykke (kokosfedet) som har smalet sig i toppen, ud af dåsen og over i en skål.
- Rør kokosfedet lidt ud og kom nu resten af ingredienserne i skålen.
- Rør nu isen godt sammen og fordel over de lune pandekager 🙂