Vegansk CheeseCake med Chokolade-Cookies


 
Ingredienser
Cookies: (evt dobbelt portion… 😉 kan bruges som snack-kugler eller bare spises som cookies)
  • 110 g. macadamianødder eller de nødder du foretrækker
  • 30 g. kakaopulver
  • 15 g. chiafrø, kørt til mel.
  • 1 spsk. kokosolie eller olivenolie
  • 20 g. vaniljeprotein fra Third Wave Nutrition
  • 1 spsk. xylitol, pulveriseret
  • Lidt havsalt af god kvalitet
Bund:
  • 85 g. baby pecannødder, eller alm. og gerne aktiveret. Kørt til mel.
  • 
30 g. kokosolie
  • 
Lidt salt (pulveriseret Himalaya salt)
  • 1 spsk. ashwagandha
  • 
40 g. lucuma
  • 1 spsk. husk
  • 6 dr. stevia toffee
  • 1-2 spsk. plantemælk, kokosvand eller bare vand
Cheesecake-creme:
  • 100 g. Oatly pÃ¥MACKAN (havremælk - ost)
  • 40 g. iMAT Fraiche (havremælk - cremefraiche)
  • 120 g. kokosfløde (toppen fra en dÃ¥se kokosmælk, som har stÃ¥et i køleskabet et par timer eller natten over, jeg foretrækker Irma´s øko)
  • 2 tsk. ren vaniljepulver, IKKE sukker.
  • Lidt salt af god kvalitet
  • 5-7 dr. stevia toffee (jeg bruger Omica Organic)
  • 1,5 spsk. friskpresset citronsaft
  • ----
  • 50 g. cookie-crumble
Fremgansmåde
Cookies:
  1. Bland det hele godt sammen og rul ud til flade cookies. (8 stk.)
  2. Dehydrer i ca. 18 timer, eller bag ved ca. 200 grader i ca. 10 min.
  3. Når de er afkølet, evt i fryseren, laves cookiesne til crumble.
Bund:
  1. Rør alt godt samme og 
pres dejen ud i en form med film eller bagepapir.
  2. Stil i køleskabet, mens du laver fyldet.
Cheesecake-creme:
  1. Rør det hele godt sammen til en ensartet creme.
  2. Fordel nu cookie-crumble i cremen og vend det hele rundt et par gange.
  3. Fordel cremen over bunden og stil koldt i ca. 4-6 timer.