Ingredienser
Cookies: (evt dobbelt portion… 😉 kan bruges som snack-kugler eller bare spises som cookies)
- 110 g. macadamianødder eller de nødder du foretrækker
- 30 g. kakaopulver
- 15 g. chiafrø, kørt til mel.
- 1 spsk. kokosolie eller olivenolie
- 20 g. vaniljeprotein fra Third Wave Nutrition
- 1 spsk. xylitol, pulveriseret
- Lidt havsalt af god kvalitet
Bund:
- 85 g. baby pecannødder, eller alm. og gerne aktiveret. Kørt til mel.
- 30 g. kokosolie
- Lidt salt (pulveriseret Himalaya salt)
- 1 spsk. ashwagandha
- 40 g. lucuma
- 1 spsk. husk
- 6 dr. stevia toffee
- 1-2 spsk. plantemælk, kokosvand eller bare vand
Cheesecake-creme:
- 100 g. Oatly påMACKAN (havremælk - ost)
- 40 g. iMAT Fraiche (havremælk - cremefraiche)
- 120 g. kokosfløde (toppen fra en dåse kokosmælk, som har stået i køleskabet et par timer eller natten over, jeg foretrækker Irma´s øko)
- 2 tsk. ren vaniljepulver, IKKE sukker.
- Lidt salt af god kvalitet
- 5-7 dr. stevia toffee (jeg bruger Omica Organic)
- 1,5 spsk. friskpresset citronsaft
- ----
- 50 g. cookie-crumble
Fremgansmåde
Cookies:
- Bland det hele godt sammen og rul ud til flade cookies. (8 stk.)
- Dehydrer i ca. 18 timer, eller bag ved ca. 200 grader i ca. 10 min.
- Når de er afkølet, evt i fryseren, laves cookiesne til crumble.
Bund:
- Rør alt godt samme og pres dejen ud i en form med film eller bagepapir.
- Stil i køleskabet, mens du laver fyldet.
Cheesecake-creme:
- Rør det hele godt sammen til en ensartet creme.
- Fordel nu cookie-crumble i cremen og vend det hele rundt et par gange.
- Fordel cremen over bunden og stil koldt i ca. 4-6 timer.