Brownie med sorte bønner

Brownie med sorte bønner
 
Ingredienser
  • 220 g. Korte og afkølede, sorte bønner
  • 110 g. havremælk eller anden plantebaseret mælk eller kokosvand.
  • 40 g. quinoaflager
  • 50 g. proteinpulver fra Third Wave Nutrition med Berry-smag
  • 30 g. chiafrø, kørt til mel
  • 30 g. kakaopulver
  • ½ tsk. salt
  • 1-2 spsk. xylitol, pulveriseret
  • Evt. 2 spsk. Maqui pulver (købes online eller i helsekosten)
Fremgansmåde
  1. Kør det hele i foodprocessoren til dej-lignende konsistens. Tilsæt evt. mere væske hvis det er nødvendigt.
  2. Tilsæt evt. 40 g. Groft hakket raw chokolade efter egen smag, jeg bruger selv enten kakaopasta eller en meget mørk raw chokolade.
  3. *
  4. Fordel dejen i portionsforme af ca. 50 g. hver.
  5. *
  6. Dehydrer i ca. 6 timer, til kagerne har fået en hård skorpe, men stadig bløde inden i.
  7. *
  8. Kan spises som de er, opbevares i køleskabet eller fryses til senere brug.
  9. *
  10. Inden servering kan du bruge en topping af vegansk ost rørt op med et par dråber stevia eller ahornsirup. Jeg bruger Oatly påMACKAN (https://www.oatly.com/se/products/påmackan-naturell) eller deres veganske creme fraiche (https://www.oatly.com/dk/products/imat-fraiche)