Nice Cream Sandwich

 
Ingredienser
Sandwich:
  • 40 g. havregryn, kørt til mel
  • 25 g. vaniljeproteinpulver fra Third Wave Nutrition
  • ½ salt
  • 20 g. peanutbutter (gerne Jungle peanutbutter)
  • 1,5 spsk. olivenolie
  • 20 g. chiafrø, kørt til mel
  • Ca. 1 dl. plantemælk
  • 2 spsk. choko-nibs
  • *
Is:
  • 1 moden platani eller banan
  • 15 g. vaniljeprotein fra Third Wave Nutrition
  • 2 spsk. peanutbutter (gerne Jungle Peanutbutter)
  • ½ tsk. tamari
  • 1 spsk. chok-nibs
Fremgansmåde
Sandwich:
  1. Alle ingredienserne røres sammen i en skål, til en tyk dej.
  2. Fordel dejen i isforme, eller bred den ud efter egen fantasi på slip-let-papir til din dehydrator. Har du ikke en dehydrator, kan du bage sandwich-bundende i en alm. ovn ved lav varme nederst i ovnen.
  3. Hvis du "bager" dine sandwich-bunde i dehydratoeren, skal de tørre i ca. 12 timer, til de er let sprøde.
  4. *
Is:
  1. Kør alle ingredienser, på nær choke-nibs, i minihakkeren eller en lille foodprocessor.
  2. Når det hele er kørt ud til en lidt tyk creme, røres chok-nibs i med håndkraft.
  3. Fordel isen imellem sandwich-brødende og opbevar i fryseren, indtil du ikke kan vente længere 😉