Kålchips med Cajun og Karry

 
Ingredienser
  • 1 pose grønkål, skyllet og ribbet
  • ——————————
  • 100 g. valnødder, gerne aktiveret.
  • 1 spsk. tamari
  • 1 spsk. hvidløgspulver
  • 1 spsk. løgpulver
  • 1 spsk. B-gær flager
  • 1 spsk. af hver Curry Mango og Cajun (begge fra Santa Maria)
  • 4 spsk. olivenolie af god kvalitet
  • Ca. 3 dl. plantemælk
Fremgansmåde
  1. Blend det hele godt til en lidt tyk creme.
  2. Kom cremen op i en stor skål sammen med grønkålen og masser cremen godt ind i kål-bladene, der må gerne være godt med frem både foran og bag på bladene.
  3. Fordel kål-bladene på slip-let papir til dehydratoeren.
  4. Dehydrer i ca. 8 timer, vend blandene og dehydrer færdig i ca. 4 timer.
  5. *
  6. Har du ikke en dehydrator, kan du bage dine kålchips i en alm. ovn på nederste ribbe ved lav varme i ca. 30 min.