Ingredienser
- 1 pose grønkål, skyllet og ribbet
- ——————————
- 100 g. valnødder, gerne aktiveret.
- 1 spsk. tamari
- 1 spsk. hvidløgspulver
- 1 spsk. løgpulver
- 1 spsk. B-gær flager
- 1 spsk. af hver Curry Mango og Cajun (begge fra Santa Maria)
- 4 spsk. olivenolie af god kvalitet
- Ca. 3 dl. plantemælk
Fremgansmåde
- Blend det hele godt til en lidt tyk creme.
- Kom cremen op i en stor skål sammen med grønkålen og masser cremen godt ind i kål-bladene, der må gerne være godt med frem både foran og bag på bladene.
- Fordel kål-bladene på slip-let papir til dehydratoeren.
- Dehydrer i ca. 8 timer, vend blandene og dehydrer færdig i ca. 4 timer.
- *
- Har du ikke en dehydrator, kan du bage dine kålchips i en alm. ovn på nederste ribbe ved lav varme i ca. 30 min.