Sweet Potato Brownie


 
Ingredienser
  • 205 g. søde kartofler, dampet.
  • 20 g. chiafrø, kørt til mel og udblødt i 2 dl. havremælk i ca 30 min. hvor du rører i dem nu og da.
  • 2 spsk. kokos smør, ikke olie.
  • 1 spsk. mandelsmør, valnøddesmør, pistaciesmør eller tahini
  • 50 g. Third Wave Nutrition Proteinpulver med vaniljesmag
  • ½ tsk. tamari
  • 15 g. kakaopulver
  • Lidt salt af god kvalitet
  • 2 spsk. husk, gerne pulveriseret i en kaffemølle, men ikke et must
  • EVT:
  • ½ tsk. af hver Reishi, Lions Mane og Ashwaganda. (Eller din egen blanding af kinesiske urter)
  • Ca. 3 dl. havremælk
  • ---------
  • 25 g. hakket chokolade, gerne din egen hjemmelavede, kakaopasta eller chokonibs
Fremgansmåde
  1. Rør det hele godt sammen i en foodprocessor (undlad chokoladen) eller mos kartoflerne godt og bland alt godt sammen i en skål.
  2. Kom havremælken i lidt efter lidt, så det ender med en klistret dej.
  3. Fordel dejen i en form, eller 7 muffinsforme.
  4. Dehydrer i ca. 6 timer inden du tager kagerne ud af formene og dehydrere færdigt i ca. 4 timer.
  5. Kagen skal være sprød udenpå og blød inden i.
  6. Server med friske bær og kokosfløde (En dåse kokosmælk du har pisket op og stillet på køl i et par timer. Du kan søde din kokosfløde med stevia eller ahornsirup).