Butternut Squash Boller
Ingredienser
- 110 g. dampet og afkølet butternut squash
- 110 g. kikærte mel
- 1,5 spsk af hver chiafrø og hørfrø, kørt til mel.
- Salt 1,5 tsk.
- ½ tsk. tamari
- 1,5 tsk. B-gærflager
- 1 tsk. Catchun krydderi
- 2 tsk. Herbes de Provance eller timian
- ----------
- 2 spsk. græskarkerner, gerne aktiveret
Fremgansmåde
- Kør squash, kikærte mel, chiafrø og hørfrø godt i foodprocessoren.
- Tilsæt de resterende ingredienser, på nær græskarkerner og puls nogle gange.
- Kom dejen over i en skål og rør græskarkernerne i.
- *
- Fordel dejen i 6-7 klatter med to skeer. Glat klatterne lidt ud, så de får en mere jævn form.
- Dehydrer i ca. 8 timer på slip-let-papir. Ved over på flet-papir og dehydrer færdig i ca. 4 timer.
- *
- Har du ikke en dehydrartor, kan du bage bollerne i en alm ovn ved ca. 120 grader, på nederste ribbe. Hold selv øje med hvornår bollerne er færdige.