Butternut Squash Boller


Butternut Squash Boller
 
Ingredienser
  • 110 g. dampet og afkølet butternut squash
  • 110 g. kikærte mel
  • 1,5 spsk af hver chiafrø og hørfrø, kørt til mel.
  • Salt 1,5 tsk.
  • ½ tsk. tamari
  • 1,5 tsk. B-gærflager
  • 1 tsk. Catchun krydderi
  • 2 tsk. Herbes de Provance eller timian
  • ----------
  • 2 spsk. græskarkerner, gerne aktiveret
Fremgansmåde
  1. Kør squash, kikærte mel, chiafrø og hørfrø godt i foodprocessoren.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser, på nær græskarkerner og puls nogle gange.
  3. Kom dejen over i en skål og rør græskarkernerne i.
  4. *
  5. Fordel dejen i 6-7 klatter med to skeer. Glat klatterne lidt ud, så de får en mere jævn form.
  6. Dehydrer i ca. 8 timer på slip-let-papir. Ved over på flet-papir og dehydrer færdig i ca. 4 timer.
  7. *
  8. Har du ikke en dehydrartor, kan du bage bollerne i en alm ovn ved ca. 120 grader, på nederste ribbe. Hold selv øje med hvornår bollerne er færdige.