Kikærte-Omelet


 
Ingredienser
  • 40 g. kikærtemel
  • 2 spsk. chiafrø, kørt til mel
  • Lidt salt eller tamari
  • Løgpulver
  • Hvidløgspulver
  • B-gærflager
  • Ca. ½ dl. havremælk
  • ---------
  • Hakket grønkål
  • Groft hakket svampe
  • Stængler af selleri, gulerod, peberfrugt og squash
Fremgansmåde
  1. Bland det hele godt sammen og lad dejen trække ca. 30 min. Rør nu og da. Kom mere væske i efterhånden som dejen kan tage det.
  2. *
  3. Fordel dejen på en lun pande med olie og steg omeletten ved svag varme i ca. 20 min. Kom gerne grønkål på med et samme, så denne bliver dampet med og kommer ned i dejen.
  4. *
  5. Når omeletten er færdig, kommes den over på en tallerken, mens du lyn-steger grove grøntsager og svampe i krydderier efter eget valg.
  6. *
  7. Fordel grøntager og en let dressing over omeletten og spis med det sammme eller brug den som madpakke til næste dag.