Cheesecake påskeæg


 
Ingredienser
Fyld:
  • 60 g. Oatly PåMacken (Vegansk Havremælk-smøreost fra Oatly)
  • 20 g. kakaosmør, smeltet
  • Lidt salt, fintrevet
  • 6 dråber stevia toffee, jeg bruger Omica Organic
  • 4 dråber lemon, gerne fra doTERRA
  • *
Overtrækschokolade:
  • 30 g. kakaosmør
  • 3 spsk. kakaopulver
  • 2 spsk. lucuma
  • ½ spsk. vaniljepulver, IKKE sukker
  • ½ tsk. tamari
  • 4 dråber stevia toffee
Fremgansmåde
Fyld:
  1. Rør det hele godt sammen. Stil på køl et par timer, så det sætter sig lidt.
  2. Disse æg er lidt omstændige at arbejde med, men hvis du har tålmodighed, er de virkelig det hele værd 🙂
  3. Med kolde hænder, en ske og lidt vand, til at fugte fingrene med, triller du hurtigt kugler og stiller dem på køl.
  4. Når de har stået en times tid, tager du dem ud og former dem pænere, så de ligner æg.
  5. Kom dem i fryseren nogle timer, så de ikke smelter, når de skal overtrækkes med chokolade.
  6. *
Overtrækschokolade:
  1. Bland det hele godt sammen. Lad chokoladen stå og trække og sætte sig lidt.
  2. Dyb nu de kolde påskeæg i chokoladen med to gafler. Lad dem dryppe lidt af inden du sætter dem over på film.
  3. Kom evt æggene i køleskabet en halv times tid, inden du tager dem af filmen og opbevar med i en lufttæt bøtte.
  4. *
  5. Opbevar på køl, men tag dem gerne ud en lille times tid, inden de skal spises.