Ingredienser
Fyld:
- 60 g. Oatly PåMacken (Vegansk Havremælk-smøreost fra Oatly)
- 20 g. kakaosmør, smeltet
- Lidt salt, fintrevet
- 6 dråber stevia toffee, jeg bruger Omica Organic
- 4 dråber lemon, gerne fra doTERRA
- *
Overtrækschokolade:
- 30 g. kakaosmør
- 3 spsk. kakaopulver
- 2 spsk. lucuma
- ½ spsk. vaniljepulver, IKKE sukker
- ½ tsk. tamari
- 4 dråber stevia toffee
Fremgansmåde
Fyld:
- Rør det hele godt sammen. Stil på køl et par timer, så det sætter sig lidt.
- Disse æg er lidt omstændige at arbejde med, men hvis du har tålmodighed, er de virkelig det hele værd 🙂
- Med kolde hænder, en ske og lidt vand, til at fugte fingrene med, triller du hurtigt kugler og stiller dem på køl.
- Når de har stået en times tid, tager du dem ud og former dem pænere, så de ligner æg.
- Kom dem i fryseren nogle timer, så de ikke smelter, når de skal overtrækkes med chokolade.
- *
Overtrækschokolade:
- Bland det hele godt sammen. Lad chokoladen stå og trække og sætte sig lidt.
- Dyb nu de kolde påskeæg i chokoladen med to gafler. Lad dem dryppe lidt af inden du sætter dem over på film.
- Kom evt æggene i køleskabet en halv times tid, inden du tager dem af filmen og opbevar med i en lufttæt bøtte.
- *
- Opbevar på køl, men tag dem gerne ud en lille times tid, inden de skal spises.