Raw Lasagne


 
Ingredienser
Kødløst-Fyld:
  • 230 g. brune champignoner
  • 50 g. nødder eller kerner, jeg brugte: 25 g. græskakerner og 25 g. valnødder
  • 20 g. peberfrugt
  • 2 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 spsk. Tamari
  • 1 tsk. af hver Hvid - og brun misso
  • ½ tsk. Smoked paprika
  • *
  • *
“Bechamelsauce”:
  • 120 g. Valnøddekerner og solsikkekerner. Jeg brugte 30 g. af hver. Hvis du ønsker din sauce bliver hvid, bliver du nød til at bruge macadamianødder eller cashewnødder. Du kan også bruge afskallede mandler.
  • Ca. 1,5 dl. havremælk
  • 1 spsk. B-gærflager
  • 2 tsk. hvidløgspulver
  • 2 tsk. løgpulver
  • Salt, hvid peber
  • 1 spsk. Hvid misso
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. citronsaft
  • Friskrevet muskatnød
Fremgansmåde
  1. *
  2. *
  3. Kødløst-Fyld:
  4. Kør det hele godt i en food processor, på nær chokonibs, til en lidt “grynet” konsistens.
  5. Jo længere tid du køre fyldet, jo mere vandligt vil det blive, da vandet fra champignonerne trænger ud.
  6. Tilsæt nu evt. 2 spsk. chokonibs og rør dem i med håndkraft.
  7. *
  8. *
“Bechamelsauce”
  1. Blend alle ingredienserne sammen til en sauce.
  2. Hvis du lader saucen trække til næste dag, så vær klar over, nødderne suger væske til sig og saucen vil blive mere faste. Herved tilsætter du bare let ekstra væske.
  3. *
  4. Læg først lasagnen sammen lige inden servering.