Ingredienser
Chokolade til 3 silikone muffinsforme:
- 70 g. kakaopasta, smeltet over vandbad
- 10 g. Kakaosmør, smeltet over vandbad
- ½ tsk. tamari
- 2 tsk. vaniljepulver, ikke sukker
- 2 tsk. lucuma
- 1,5 tsk. xylitol af god kvalitet, gerne pulveriseret
- 2 dråber stevia toffee, jeg bruger, Omica Organic
- *
Fyld til 3 store chokolade-skaller:
- 70 g. tahini eller andet nødesmør
- 1 tsk. tamari
- 10 g. kakaosmør, smeltet over vandbad
- 10 g. maca
- 2 tsk. kanel
- 10 g. vaniljeprotein fra Third Wave Nutrition
- 2 dråber stevia toffee, jeg bruger Omica Organic
- Ca. 1 dl. lun havremælk
Fremgansmåde
Chokolade til 3 silikone muffinsforme:
- Rør det hele godt sammen og lad chokoladen sætte sig lidt, inden du smører de 3 muffinsforme.
- TIPS: Kom formene i fryseren mens du laver chokoladen, når formene er kolde, løber chokoladen ikke så nemt ned ad siderne og ned i bunden af formene.
- Kom formene tilbage i fryseren efterhånden som du har fået chokolade på siderne og i bunden af formene. Herefter giver du formene en ny tur, så chokoladeskallerne bliver lidt kraftigere.
- *
Fyld til 3 store chokolade-skaller:
- Rør det hele godt sammen og fordel cremen i chokolade-skallerne.
- Stil de fyldte skaller i fryseren i ca 20 min. inden du “lukker” skallerne med endnu et tykt lag chokolade.