Store chokolade-skaller med fyld:


 
Ingredienser
Chokolade til 3 silikone muffinsforme:
  • 70 g. kakaopasta, smeltet over vandbad
  • 10 g. Kakaosmør, smeltet over vandbad
  • ½ tsk. tamari
  • 2 tsk. vaniljepulver, ikke sukker
  • 2 tsk. lucuma
  • 1,5 tsk. xylitol af god kvalitet, gerne pulveriseret
  • 2 dråber stevia toffee, jeg bruger, Omica Organic
  • *
Fyld til 3 store chokolade-skaller:
  • 70 g. tahini eller andet nødesmør
  • 1 tsk. tamari
  • 10 g. kakaosmør, smeltet over vandbad
  • 10 g. maca
  • 2 tsk. kanel
  • 10 g. vaniljeprotein fra Third Wave Nutrition
  • 2 dråber stevia toffee, jeg bruger Omica Organic
  • Ca. 1 dl. lun havremælk
Fremgansmåde
Chokolade til 3 silikone muffinsforme:
  1. Rør det hele godt sammen og lad chokoladen sætte sig lidt, inden du smører de 3 muffinsforme.
  2. TIPS: Kom formene i fryseren mens du laver chokoladen, når formene er kolde, løber chokoladen ikke så nemt ned ad siderne og ned i bunden af formene.
  3. Kom formene tilbage i fryseren efterhånden som du har fået chokolade på siderne og i bunden af formene. Herefter giver du formene en ny tur, så chokoladeskallerne bliver lidt kraftigere.
  4. *
Fyld til 3 store chokolade-skaller:
  1. Rør det hele godt sammen og fordel cremen i chokolade-skallerne.
  2. Stil de fyldte skaller i fryseren i ca 20 min. inden du “lukker” skallerne med endnu et tykt lag chokolade.