Quinoa-Havre Cookies


 
Ingredienser
  • 120 g. quinoaflager kørt til mel
  • 2 spsk. pulveriseret xylitol
  • 20 g. chiafrø kørt til mel
  • 60 g. vaniljeprotein fra Third Wave Nutrition
  • 80 g. havregryn
  • 2-3 spsk. tamari
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. kanel
  • Ca. 4 dl. havremælk eller andet plantemælk
  • 2 spsk. chokonibs
Fremgansmåde
  1. Alt røres godt sammen og fordeles på plader med sliplet papir. Form ca. 10 stk.
  2. *
  3. Dehydrer i ca. 4 timer. Vend cookierne rundt og dehydrer færdig i ca. 8 timer, alt efter hvor crispy du ønsker dine cookies
  4. ELLER
  5. Hvis du ikke har en dehydrator:
  6. Bag dem ved ca. 180 grader i måske 10-15 min. Til de er gyldne og sprøde.