Ingredienser
- Til 2 portioner:
- 3 spsk. chiafrø
- 2 spsk. tamari
- 2 dl. havremælk.
- 1 dl. kokosmælk fra dåse som er rørt op.
- ----
- Kom dette i foodprocessor først, så står chiafrøene og suge lidt væske til sig mens du kommer de andre ingredienser i.
- ----
- 350 g. kogte sorte bønner
- 70 g. dampede eller kogte søde kartofler
- 3 scoop vaniljeprotein (jeg bruger Third Wave Nutrition)
- 2 spsk. kakaopulver
Fremgansmåde
- Kør det hele til en lidt tyk dej i foodprocessoren.
- Du skal regne med at tilsætte lidt mere væske under processen, ca. 2 dl.
- ---
- Tilsæt evt. forskellige kinesiske urter eller super foods. Du kan også brug fx kirsebær ekstrakt fra fx Medicine Flower eller Wild Orange fra doTERRA
- ----
- Fyld chokolade-Mousen på glas (fra fx glas der har været 500 ml kokosolie og har skruelåg) med et par lag af frosne hindbær eller jordbær.
- Skrug lår på og der er frokost til de næste 2 dage på arbejdet 🙂
- ----
- Du kan også tage lidt topping med i en lille pose ved siden af.
- Her kan du bruge chokonibs, spirulina-sticks, hampefrø eller nødder og kerner.