Chokolade-Mouse til frokost


 
Ingredienser
  • Til 2 portioner:
  • 3 spsk. chiafrø
  • 2 spsk. tamari
  • 2 dl. havremælk.
  • 1 dl. kokosmælk fra dåse som er rørt op.
  • ----
  • Kom dette i foodprocessor først, så står chiafrøene og suge lidt væske til sig mens du kommer de andre ingredienser i.
  • ----
  • 350 g. kogte sorte bønner
  • 70 g. dampede eller kogte søde kartofler
  • 3 scoop vaniljeprotein (jeg bruger Third Wave Nutrition)
  • 2 spsk. kakaopulver
Fremgansmåde
  1. Kør det hele til en lidt tyk dej i foodprocessoren.
  2. Du skal regne med at tilsætte lidt mere væske under processen, ca. 2 dl.
  3. ---
  4. Tilsæt evt. forskellige kinesiske urter eller super foods. Du kan også brug fx kirsebær ekstrakt fra fx Medicine Flower eller Wild Orange fra doTERRA
  5. ----
  6. Fyld chokolade-Mousen på glas (fra fx glas der har været 500 ml kokosolie og har skruelåg) med et par lag af frosne hindbær eller jordbær.
  7. Skrug lår på og der er frokost til de næste 2 dage på arbejdet 🙂
  8. ----
  9. Du kan også tage lidt topping med i en lille pose ved siden af.
  10. Her kan du bruge chokonibs, spirulina-sticks, hampefrø eller nødder og kerner.