Fødselsdags-Cookies


 
Ingredienser
Chia-jam:
  • 50 g. hindbær
  • 1 spsk. Chiafrø
  • 1 tsk. xylitol, pulveriseret
  • Stevia efter smag
  • *
Kokosmælk-cream:
  • 130 g. kokoscream fra toppen af en dåse kokosmælk der har stået på køl.
  • 15 g. Third Wave Nutrition vaniljeproteinpulver
  • 1,5 spsk. Lucuma
  • 4-6 dråber Stevia toffee af god kvalitet
  • ½ tsk. tamari
  • *
Cookies:
  • 150 g. havregryn
  • 40 g mandel smør
  • 15 g. kakaosmør
  • 1,5 tsk. tamari
  • 6 dråber stevia
  • 15 g Third Wave Nutrition vaniljeproteinpulver
  • 200 g vand fra kokosmælke
  • Ca. 100 g. havremælk.
Fremgansmåde
Chia-jam:
  1. Mos hindbær og rør dem med resten af ingredienserne. Stil på køl indtil det skal bruges.
  2. *
Kokosmælk-cream:
  1. Rør det hele godt sammen til en tyk creme. Er det for tørt at røre ud, kan du tilsætte lidt havremælk eller, hvis du har mere kokosvand tilbage fra dåsen med kokosmælk, kan dette også bruges.
  2. Stil cremen i køleskabet indtil den skal bruge.
  3. *
Cookies:
  1. Bland det hele godt sammen og form nu runde cookies der ca er ½ cm. tykke.
  2. Dehydrer dine cookies i ca. 12 timer til de er godt sprøde. Dette er vigtigt, da de bliver lidt bløde af fyldet.
  3. Har du ikke en dehydrator, kan du sagtes bage dine cookies i ovnen ved svag varme til de er sprøde.