Pitaya Cakes


 
I stedet for Pitaya pulver kan du bruge en hvilken som helst anden pulver, alt efter hvilken farve du ønsker kagerne skal have. Prøv fx. med en Greens eller blåbær pulver.
Cuisine: 6 stk.
Ingredienser
Bund:
  • 80 g. Chokolade, gerne din egen hjemmelavet raw chokolade (se evt i afsnittet: Chokolade-opskrifter)
  • 40 g. Mandelsmør
  • 10 g. kakaosmør
  • *
Fyld:
  • 200 g. Silken Tofu
  • 40 g. Kakaosmør, smeltet over vandbad ved svag varme.
  • Lidt salt
  • 10 g. Kokosfedt fra toppen af en dåse kokosmælk, der har stået i køleskabet et par timer
  • 1,5 spsk. Pitaya pulver/Rød Dragefrugt - pulver
  • 15 g. Vaniljeproteinpulver fra Third Wave Nutrition
  • *
Topping:
  • Smeltet chokolade, gerne din egen hjemmelavet raw chokolade.
  • Guldstøv eller-flager, blomsterblade, bipollen, hakkede nødder mm.
Fremgansmåde
Bund:
  1. Smelt chokolade og kakaosmør over vandbad ved lav varme. Ibland nu nøddesmør og fordel chokolademassen i silikoneforme. Fyld ca. ⅓ af formen.
  2. Stil koldt mens du laver fyldet.
  3. *
Fyld:
  1. Kom alle ingredienserne i en skål og blend med en stavblender til en ensartet tyk creme.
  2. Fordel fyldet over den størknede chokolade.
  3. Stil koldt igen, mens du laver toppingen.
  4. *
Topping:
  1. Smelt chokoladen og fordel over den kolde creme og stil koldt igen et par timer, til kagerne er helt faste.
  2. Tag ud af formene og opbevar på køl indtil servering.