Chokolade-Pære Cup-Cakes


 
Cuisine: Ca. 10 stk.
Ingredienser
  • Start med at lægge pærene (til fyldet) i blød i havremælken, efter du har skåret dem ud i store stykker, så er de nemmere at blende.
  • *
  • Lav herefter din egen raw chokolade
  • *
Raw Chokolade:
  • 120 g. Kakaosmør
  • 40 g. Kakaopasta
  • Lidt fint salt af god kvalitet fx Himalaya salt.
  • 1 fed vaniljestang
  • 2 spsk. lucuma
  • 3 spsk. kakaopulver
  • 3 spsk. Pulvareiseret xylitol
  • Kom alle ingredienserne i en skål og lad fedtstofferne meldte over vandbad. Hold gerne temperaturen under 42 grader, så du bibeholder flest mulige næringsstoffer.
  • Rør nu og da så chokoladen bliver god homogen.
  • *
  • *
Bund:
  • 80 g. mandler
  • 170 g. hasselnødder
  • 10 g. puleriseret xylitol
  • Lidt salt af god kvalitet
  • 4 spsk. kokosolie
  • 15 g. kakaopulver
  • 60 g. tørret pære som er gode saftige og uden sukker. Fx fra Exotic Mix i Tovehallerne
  • 1 “tom” vaniljestang (efter du har brugt kornene til chokoladen)
  • 25 g. Vaniljeprotein uden sukker fx Third Wave Nutrition
  • 3 spsk. kokosmælk
  • Kom alle ingredienserne i din food processor og kør til en dej-kugle er formet.
  • Fordel i muffinsforme af silikone.
  • *
  • *
Fyld:
  • 100 g. tørret pære (jeg bruger dem fra Exotic Mix i Tovehallerne)
  • 210 g. havremælk
  • 140 g. færdiglavet raw chokolade
  • Måske en anelse mere havremælk, for at få det til at køre bedre i blenderen.
  • Blend det hele godt i en god blender til tyk creme. Kom kun ekstra havremælk i, hvis du ikke kan få pærens blendet ud.
  • Fordel fyldet i Cup-Cake skallerne og stil koldt i nogle timer, så det hele kan sætte sig lidt.