Chocolate-Bark


 
Ingredienser
  • 130 g Raw chokolade, smeltet. (Se gerne opskriften fra Chokolade-Pære Cup-Cakes)
  • 55 g. Vanilje-cookies, crumble. (Tjek gerne opskriften fra Fødselsdags-Cookies.)
  • 30 g tørrede rabarber uden tilsat sukker evt. fra Exotic Mix i Tovehallerne
  • 45 g. saltede nødder. Her bruger jeg også en blanding fra Exotic Mix
  • 2,5 spsk. kokosmælk, rumtemperatur.
Fremgansmåde
  1. Find først en passende form, enten i silikone eller én du har foret med film.
  2. *
  3. Bland de 4 første ingredienser godt sammen og tilsæt nu kokosmælken***
  4. ***Så snart du har tilsat kokosmælken skal du være lidt på dupperne. Lige pludselig størkner det hele og så er det for sent. Og du må spise det hele fra skålen, som er en stor klump 😉
  5. Så snart kokosmælken er i chokoladen, røres der godt indtil chokoladen begynder at ændre struktur. Det er lige DER du skal skynde dig at komme det hele over i din form, så du kan nå at brede chokoladen ud.
  6. *
  7. Stil koldt i en lille time inden du skære chokoladen ud i passende stykker.