1 – 1 Vægttabsforløb

 

1 – 1 Vægttabsforløb

ALT dette får du – og meget mere til:

Et varigt vægttab også efter dine 90 dage, med Mie Kronholm, som din personlige mentor.

• Hver uge i dit vægttabsforløb taler vi sammen over Skype i 45-60 min. I denne ugentlige samtale støtter jeg dig gennem dit vægttab, og hjælper dig med, at holde fast i dit mål og din motivation og få planlagt den kommende uge, så du altid forbliver motiveret, i dit vægttab.

• Du får en flot PDF-bog, med en samling af lækre opskrifter, som inspirerer dig til, at holde fast, i dine nye kostvaner. Bogen hjælper dig også i gang, med din nye livsstil og søger for, at du bliver der og opnår dit ønskede vægttab. Det er opskrifter, du bare vil elske… både til den søde og salte tand … Hos mig smager det nemlig godt at være sund.

• Jeg hjælper dig med, at sammensætte opskrifter, så de passer til dig, så du altid føler dig mæt, tilfreds og glad – samtidig med, at du opnår dit vægttab. I stedet for, at føle du skal undvære noget, vil du altid føle, at du får en masse nye og lækre madvaner.

• Et træningsprogram til dig, der matcher din personlighed og passer til dit nuværende træningsniveau, din tidsramme og din hverdag. I mentorsamtalerne motiverer jeg dig til, at overholde træningsprogrammet og jeg justerer det undervej, så det altid passer til dig.

• Du får vejledning under hele dit vægttabsforløb – og vi kommer hele vejen rundt: Hvordan du planlægger en succesrig dag, din slankende søvn, dit udrensende og mættende væskeniveau, dit motiverende selvbillede, hvordan du detoxer dit hjem, fra alt det usunde der feder og giver dårlig energi og humørsvingninger, til hvordan du kommer sikkert igennem højtiderne – og meget andet.

• Du får en forståelse for, hvad netop din overvægt skyldes, hvordan du opnår dit vægttab og forbliver glad og slank, resten af livet. YoYo-Vægt er der ingen der ønsker.

• Du har naturligvis fri adgang til at emaile mig – og få svar – under hele forløbet. Her kan du skrive om alt, hvad der sker i løbet af dit vægttabsforløb, inden for både det fysiske og det psykiske område.

Vil du også have dit vægttabs-ønske opfyldt?

Ansøg om en gratis og uforpligtet samtale om dit vægttabsforløb HER

Hvem er 90 dages Mentor Vægttabsforløb for?

Forløbet er for dig der vil:
– Føle glæde, når du ser dig selv i spejlet, hver dag.
– Være færdig med elevatorvægt.
– Tabe de overflødige kilo – fx efter fødslen, stress eller skilsmissen.
– Stramme op på din krop og få bugt med appelsinhuden.
– Starte dagen uden bekymringer om tøjet stadig passer.
– Væk med mormor-armene.
– Være fuld af energi, hele dagen igennem.

Derfor er jeg (måske) din mentor – og sådan har jeg udviklet dette vægttabsforløb.

Kan du godt blive lidt irriteret over at høre om, hvor nemt det er at tabe sig? Fra en superslank og dameblads-skinnende kvinde, hvis ”overvægt” højst har været 500 gram?

Det ville jeg også blive. Der har jeg også selv været. Jeg har nemlig været, i netop din situation, hvor jeg prøvede at efterligne damebladendes pastasalater og rugbrødssandwich´, så jeg ved, hvad du kæmper med.

For 13 år siden var jeg +10 kilo overvægtig, og min hverdag var bestemt ikke noget at håbe hurra for. Jeg kæmpede tit med, at komme igennem dagen.

Kan du genkende det her?

• Ingen energi til, at komme ud af sengen.
• Livsstilsomlægning…. Det bliver en anden dag.
• Et selvværd der ikke engang kan måles i millimeter.
• Der er et spejl, Jeg skynder mig hurtigt forbi det.
• Træningscentret, det har jeg virkelig ikke energi til idag (heller ikke idag).
• Spildte penge på gruppeforløb, der bestemt ikke tager højde for den enkelte persons problemer.

Jeg ville ønske, jeg selv havde haft en støtte i mit vægttab.

Ud over min overvægt, var jeg også plaget af voldsomt udslæt i mit ansigt. En læge havde diagnosticerede mig forkert da hun troede det var akne jeg havde og gav mig medicin for dette. Denne medicin fik mig til at udvikle Crohns sygdom, der er en betændelsestilstand i tarmsystemet.

Min tilstand gjorde at jeg var nød til at handle – ellers ville jeg aldrig få det godt og finde glæden igen.

Med trial-and-error metoden begyndte jeg, at ændre livsstil, kost- og drikkevaner, og jeg fik opbygget en regelmæssig motionsrutine. Det tog tid, og jeg begik fejl. Men det lykkedes, selv om jeg stadig må justere til og fra i min livsstil.

Jeg klarede det meste selv, efter et kortere forløb hos en biopat, men det var rigtigt hårdt. Ikke mindst, fordi jeg var alene om det og min omgangskreds ikke forstod det.

Min proces har lært mig, hvad andre i samme situation slås med. At finde den rigtige motion. At finde kost, der både giver motiverende resultater og velvære. At være sund uden at være fanatisk.

Målrettet uddannelse for, at kunne hjælpe andre

Hele denne kamp startede min lange udforskning af kostomlægning og sund livsstil, hvor jeg samtidig oplevede virkelig fantastiske resultater i vægttab.

Jeg har bla. gennemført en 3-årig uddannelse hos Body-SDS som kropsterapeut, samt uddannet mig inden for anatomi, fysiologi og patologi.
Raw food, faste, detox og kostomlægning, er nu mit speciale.

Jeg udforsker konstant ny viden om disse emner, som jeg er så passioneret omkring. Jeg har fulgt workshops om kroppen og dens reaktion på vores livsstil, og hvorfor vi tilegner os så mange ”folkesygdomme”. Jeg har taget kurser og konferencer inden for raw food og sund livsstil i England og USA.

Jeg brænder i den grad for, at hjælpe andre mennesker til, at opnå et harmonisk forhold, til deres krop og dele ud af min kærlighed til velsmagende og ernærende kost.

Jeg elsker at give min viden videre til mine klienter. Og derfor har jeg skabt 90 Dages Mentor Vægttabsforløb.

Ansøg om en gratis og uforpligtet samtale om 90 Dages Mentor Vægttabsforløb HER