Gruppeforløb

Gruppeforløb

Savner du et seriøst vægttab der virker?

– Drømmer du om at løse gåden om overspisningens kampe, så du ikke tager en ekstra portion aftensmad eller spiser slik, kager eller chips til tvudsendelserne om aftenen?

– Gider du ikke træne som en mand, men ønsker en flot kvindelig krop?

– Ønsker du dig, at du kan passe dine cowboybukser igen, uden at bruge halvdelen af værktøjskassen for, at kunne lukke dem?

– Vil du gerne tabe dig, sammen med andre, som er i samme situation som dig, så du altid har en buddy ved hånden, hvis du skulle være ved at falde i sukkerpotten?

Så er det Mie Kronholms GRUPPEFORLØB, du skal hoppe med på.

Her får du nemlig:

– Gruppen får et lukket facebook-forum, hvor i kan udveksle tanker og følelser med hinanden, dele gode oplevelser og få støtte, når det hele driller. Jeg bidrager også med svar og indlæg dagligt.

– 4 x webinar. Hver uge snakker vi sammen under en onlinechat, som er et lukket forum, hvor kun gruppemedlemmerne kan deltage. I webinar-samtalerne, taler vi om alt det psykiske der spiller ind i dit varige vægttab.
Vi taler om motionen og hvordan man sørger for, at man hele tiden har lyst til at blive ved. Vi taler også om kosten og hvordan du kan blive ved med dine luksuriøse nye madvaner.

– En trænings bog til alle 4 uger, som jeg selv har skræddersyet, med 4 forskelllige programmer, 1 til hver uge,  – og nej det bliver IKKE 1 time hver dag. Det er super effektive, men lette og overskueligetræningsprogrammer, som du kan lave lige meget hvor, du er henne i verden.
Bogen kommer som PDF fil, så du enten kan have den på din computer eller printe den ud og have liggende på bordet, med i tasken eller hængende på køleskabet, så du altid bliver motiveret til, at få lavet dine øvelser.

En opskrift bog til, at kickstarte din nye livsstil. Her er der både til den søde og den salt tand. Hos mig er det nemlig vigtigt at sundhed også smager godt.

Bonus 1: Juice og Detox guiden. Kickstart dit vægttab med en udrensning. Du får en gratis e-bog til hele 18 dage.

Bonus 2: Madplanlæggeren. Du får en flot Madplan, til at udfylde hver uge, så du altid kan planlægge din ugenlige måltider. Herved undgår du at falde i, da du altid er forberedt. Forberedelse er din bedste ven.

Bonus 3: 30 min. Skype med mig selv, Mie Kronholm ugen inden forløbet slutter, til personlig rådgivning, inden du skal ud i verden på egne ben.

Bonus 4: Kæmpe rabat på 90 dages Mentor forløbet, i op til 7 dage efter gruppe forløbet slutter.
Hvorfor er dette forløb anderledes end andre forløb?
Fordi jeg, Mie Kronholm, altid har været meget opsat på at INGEN falder af forløbet. Som regel kommer der en periode hvor du ikke gider, din nye livsstil mere, hvor det hele syntes som en stor udfordring, og det er utrolig vigtigt også at få hjælp, i denne periode, så du ikke giver op, men får nyt mod og fornyet energi til at fortsætte, dit varige vægttab.

Det får du fast hver uge, i det ugentlige webinar, her mødes vi alle sammen online, i et lukket forum og snakker om de udfordringer der har været i ugens løb og om der er nogen i vente.

Vi bliver max 20 på holdet, så meld dig til hurtigt, hvis du vil være sikker på en plads.

Prisen for 1 måneds forløb er kun kr. 995,-