Ring til Mie!

Hvis du leder efter en imødekommende, åben, positiv body SDS behandler som har varme, humor, glimt i øjet og hænder så stærke som Skipper Skræk, så behøver du ikke at lede længere. Ring til Mie. Hun har styr på sit shit, og man er altid gladere og mere velafbalanceret når man går derfra end da man kom 🙂

Af Thomas Bickham

Jeg kan varmt anbefale Mie!

Det er helt vildt så stor en forskel man mærker efter bare en behandling.
Det er det bedste jeg har prøvet af kropsbehandlinger nogensinde"

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Af Tinne Nielsen

Altid den bedste indføling

Jeg er kommet hos Mie Kronholm gennem flere år, til body sds behandlinger.

Ole Føli der grundlagde body sds var en kær ven, jeg holdt meget af. Han introducerede mig til den her fantastiske behandlingsform. Siden Ole gik bort, har jeg benyttet Mie løbende. Både som forebyggelse og når jeg havde smerter. Mie har både en omsorg, opmærksomhed og styrke i sine behandlinger. Hun er professionel, effektiv og forstår at læse min krop. Hun finder altid lige de helt rigtige punkter at arbejde med og får løsnet op i alverdens både nyt og gammelt, der har sat sig i min krop. Jeg vælger Body SDS fordi jeg har oplevet hvor meget det rykker og hvilken forskel det gør for min krop.

Jeg kan varmt anbefale Mie som Body SDS behandler. "

Af Mads-Adam Heindorf

Efter at jeg kom i behandling hos Mie, er jeg blevet smertefri

Jeg led af smerter i nakke og skulder i flere år. Efter at jeg kom i behandling hos Mie, er jeg blevet smertefri og jeg kan bevæge min nakke normalt igen.

Derfor kan jeg varmt anbefale at få behandling hos Mie.

Af Peter Høg Gerlich

Body SDS er en behandlingsform uden sammenligning

Jeg var ret skeptisk i starten, for jeg har prøvet mange former for massage og behandlinger for smerter i min nakke og lænd, men intet har været så godt og effektfuldt som Body SDS hos Mie Kronholm.

Behandlingerne kan af og til virke lidt hårde og gøre lidt ondt medens man får dem pga. de pulserende teknikker men Body SDS åbner ligesom op for blodgennemstrømningen og lindre smerterne og får kroppen til at fungere igen.

Jeg har fx lidt meget af lægkramper og fået medicinsk behandling for det, men efter jeg er startet på Body SDS hos Mie, behøver jeg ikke længere tage tablet behandlingen.

Jeg har fået behandling hos Mie gennem et stykke tid og det virker.

Jeg anbefaler også gerne familie og venner at få Body SDS behandlinger hos Mie.

Af Rie Rosendal

VARMESTE anbefaling!

Jeg begyndt at gå til behandling hos Mie for over to år siden, i forbindelse med jeg fik konstateret ledigt.

Mie har de sidste par år, haft en stor andel i mit helbred og generelle velbefindende.

Ud over at behandlingerne hjælper med at holde min gigt nede, så har Mie også igennem sin enorme viden inden for mange områder også hjulpet mig med andre problemer såsom uren hud, oppustethed og løbeskader. Igennem eksamensperioder har behandlingerne også været uundværlige, og de har hjulpet mig med at kunne håndtere stressede situationer.

Da jeg var på udveksling og fik salmonellaforgiftning, fik hun også hjulpet min fordøjelse tilbage i balance.

Mie formår med sit kærlige væsen at skabe et trygt og rart rum, hvor man virkelig føler sig mødt og forstået. Hun har inspireret mig, og forsætter med det. Jeg glæder mig altid til at komme hos Mie, og jeg kan på det varmeste anbefale hende!

Af Frederikke Koefoed-Hansen

Anbefaler det varmt

Havde problemer med lænden og nakken, hvilket alt sammen blev ordnet efter en enkelt behandling hos Mie.

De varmeste anbefalinger herfra.

Af Cihat Bardak

Jeg har aldrig prøvet Body SDS før, men Mie var helt klart den rigtige at vælge

Mie er utrolig dygtig, rolig, empatisk og tilstede, så det føles trygt at overlade følelserne og kroppen 100 % til hendes behandling.
Mie forcere ikke noget, men lader tingene ske i det tempo som det skal, hvilket har været den allerbedste behandling jeg kunne få. Hun har formået at læse og forstå mit behov allerede fra den første behandling af og jeg vil bestemt anbefale hende til alle som gerne vil gøre noget godt for sig selv

Af Christina Clausen

Slip den negative energi og få det godt i krop og sind

Jeg havde aldrig prøvet body SDS før Mie. I modsætning til andre massagestile syntes jeg, at dette var nyt og spændene og meget behageligt. Mie kommer ind i rummet med en positivitet, der strømmer gennem hendes hænder og ind i din krop. Hun ryster og rusker negativiteten ud, og selvom dette kan virke groft, er hun præcis og dygtig. En konsultation med Mie kan varmt anbefales!

Af Priscilla Jessica K. Kofod

Super dygtig behandler

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan klart anbefale en behandling hos Mie. Mie lytter til dig og er meget imødekommende og empatisk og er en super dygtig behandler.

Der er en tydeligt bedring efter bare 1 behandling.

Af Pia Hassel Hansen

Hos Mie føler jeg mig tryg og accepteret

Jeg vil varmt anbefale Mie, som ofte har hjulpet mig af med smerter og stivhed i krop og sjæl, støttet mig i at mærke mine grænser og opmuntret mig til at opsøge grobund for trivsel og sund vækst. Hun har kureret min musearm og været min solidariske samtalepartner gennem mine arbejdslivskriser.

Havde jeg råd, ville jeg jævnligt være under hendes stærke, kyndige hænder, blot for at holde skroget ved lige og sindet i vater. Hos Mie føler jeg mig tryg og accepteret, uanset hvad jeg tumler med. Og når jeg går hjem, føler jeg mig på én gang svævende og jordforbundet.

Af Rosa Middelboe

Jeg kan varmt anbefale behandling hos Mie

Mie har gennem mange år rettet op på de mange gener, som jeg har påført min krop på grund af min livsstil og alle de ting, som jeg har presset ind i min hverdag, når jeg ikke husker at passe på mig selv. For mig er behandlinger hos Mie derfor en vigtig del af min fysiske og mentale pleje, da Body SDS ikke kun tager sig af kroppen, men af hele mennesket.

Mie får fat på undertrykte og glemte følelser, som min krop har gemt på. Jeg har stor tillid til Mie, der kan læse min krop og se, hvor jeg har dannet blokeringer. Mie løsner og genopretter, så jeg føler mig fornyet, når jeg går derfra. Og skubber blidt til nogle processer som er nødvendige for at udvikle mig som menneske.

Af Birthe-Merethe Jensen

Kæmpe anbefaling herfra!

Mie er super god til at mærke de steder i kroppen, hvor der trænger til at blive løsnet op. Det er en behandling hvor det psykiske hænger sammen med det fysiske - så samtidig med der bliver trykket og masseret, vil Mie spørge ind til dig. Herved får man også en bedre forståelse af sig selv, hvilket jeg ser som en rigtig positiv ting, da hovedet og kroppen, trods alt, hænger sammen. Kæmpe anbefaling herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Af Kathrine Kaae Bisgaard